WIEX

Wiex har lang erfaring og kunnskap innen prosessventiler til norsk olje og gass-sektor, samt levering av bor, fres og gjengeverktøy til håndverkere og maskineringsentre. 

Wiex as ble etablert i 2019 av Mats og Roy Wichmann. Wiex har lang erfaring og kunnskap innen ventiler til norsk olje og gass-sektor, og har jobbet med Perar og flere andre store ventilprodusenter i Italia, Frankrike, Spania, Nederland, UK, Skottland og Tyskland siden 2003.  

Wiex har agentavtale med Perar SRL, som en av de største ventilprodusentene i Italia, innen kuleventiler og subsea ventiler. Perar fikk rammeavtale med Equinor på levering av høykvalitets kuleventiler i 2019. Perar har også rammeavtale med Conoco Phillips Ekofisk. 

Wiex har et kontraktsamarbeid med OssNor på vedlikehold og testing av alle typer ventiler. OssNor har rammeavtale på dette med Equinor. 

Wiex as har også agentavtale med Witec GMBH, en tysk produsent og leverandør av Hi Class Bore og gjengeverktøy til CNC og hånd- maskiner, og alt innen bor og gjenging. Wiex har arbeidet med Witec i 26 år og har i en årrekke vært leverandør av utstyr til flere store maskinverksteder i Norge, samt flere verdensledende fly, bil og motorprodusenter. 

Mats Wichmann

Daglig leder

(+47) 959 42 660

mats.wichmann@wiex.no

 

Ring oss

  (+47) 959 42 660

(+47) 906 81 910

 

Adresse

Jegerstien 2A, 6523 Frei, Norge