WITEC®

Som kunde av Witec GmbH Verktøy og Industriteknikk gjennom oss garanterer vi den beste produktkvaliteten og servicen, en skreddersydd teknisk support og gode kundeløsninger basert på vår felles erfaring og godt balanserte produktserie. 

Witec® er en familiebedrift med et verdensomspennende kunde- og distributørnettverk innen verktøybransjen.

Firmaet ble startet av Margrit og Klaus Dreisbach i 1993 og er lokalisert i det metropolske området Rhein-Main-Neckar, sør for Frankfurt i byen Rødemark/Hessen i Tyskland.

Witec® garanterer at de kan levere verktøy av beste kvalitet, tilby optimal service og skreddersydde tekniske løsninger og kundeoppfølging basert på deres store varesortiment og lange erfaring i bransjen.

Siden oppstarten i 1993 har Witec kontinuerlig vært med i utviklingen og produksjonen av spesialverktøy for brukere innen industrinæringen. Deres produktsortiment omfatter både DIN-standardisert og spesialstørrelsesverktøy laget av HSS (M2), HSS-Co5% (M35), HSS-Co8% (M42), HSS-PM (Powder metal) og Solid Carbide. Alt verktøy merket med «MADE IN GERMANY» er utviklet og produsert av deres produksjonsavdeling i Tyskland. 

På grunn av deres store produktlager kan de levere verktøy på veldig kort varsel, rett fra lager, mens spesialverktøy krever 2-3 uker for utvikling og produksjon. 

Filosofien til Witec® er at de kontinuerlig skal komme med innovative og effektive oppgraderinger til deres verktøy for å gi de høyest mulig ytelse, kvalitet og levelengdeHovedfokuset til Witec® er multifunksjonelle kutte-, bor- og skjæreverktøy lagd for en tid der kostnadseffektivitet og miljø er prioritert. Witecs multifunksjonelle verktøy sparer kunden for både penger, lagringsplass og tid ved å bruke kun ett verktøy til flere operasjoner eller materialer. 

Ønsker du mer informasjon om Witec® sine produkter? Besøk deres hjemmeside her, eller ta kontakt med oss for en hyggelig samtale!

Witec har to forskjellige kvalitetslinjer: Rista og Solid Carbide. Produktlinjen Rista er for snekkere, elektrikere, rørleggere, monteringsbedrifter og lignende som arbeider med tøffe materialer. Her kan utstyr spesialdesignes og leveres helt etter deres spesifikasjoner. Solid Carbide er produktinjen er for de tøffeste materialene. 

Ring oss

  (+47) 959 42 660

(+47) 906 81 910

 

Adresse

Jegerstien 2A, 6523 Frei, Norge